NORDATLANTISK & VILDTFANGET FRA BÆREDYGTIGT FISKERI

Vores collagen udvindes af skindet fra den store arktiske torsk, som vildtfanges ud for Nordnorges kyst, når den kommer ned fra Barentshavet for at gyde. Den har levet frit i det iskolde, krystalklare og næringsrige hav. Det gør den til én af verdens fineste råvarer.

I generationer har nordmændene fanget den flotte fisk med respekt for havet og for bestanden. Derfor har Norge i dag den største og mest bæredygtige torskebestand i verden. Vi får vores marinecollagen fra Seagarden, en norsk producent som ligger på Karmø i det sydvestlige Norge. Sammen skaber vi værdi af noget, som normalt er uden nytte. Det er vores bidrag til mere bæredygtig brug af råvarer.

Collagen er det protein, der findes mest af i vores hud. Op mod 80 procent af huden består af collagen. Størstedelen er Type I-collagen.

EN NATURLIG DEL AF DIG

COLLAGENET I VORES HUD

Collagen er et naturligt protein, som bl.a. findes i brusk, sener, muskler, knogler, hår, hud og negle. Proteinet kaldes også for ’kroppens lim’, fordi det er hele fundamentet for, at kroppen hænger sammen. Der findes mange forskellige typer af collagen, afhængigt af kroppens forskellige bindevæv. Op mod 80 procent af huden består af collagen, og størstedelen er Type I-collagen, som er med til at binde fugt og holde huden fast og elastisk. 

Kroppens produktion af collagen falder allerede fra 25 års-alderen. Mange oplever, at huden bliver mere tør og mister sin elasticitet. Vi mærker det i led og muskler, og vi får rynker og fine linjer.

HUDENS LEVEREGLER

SÅDAN STØTTER DU DIN NATURLIGE DANNELSE AF COLLAGEN

Det er ikke kun alderen, der spiller ind på kroppens egen collagenproduktion. Også stress, rygning, alkohol, solens stråler, autoimmune sygdomme, højt sukkerindtag og næringsfattig kost kan have negativ indflydelse på collagenniveuaet i kroppen. 

Ved at spise sundt og varieret, holde dig i god form, bruge solcreme og minimere forbruget af alkohol og tobak giver du kroppen de bedste forudsætninger for at opretholde en sund hud, stærke negle og fyldigt hår.

Det er også vigtigt at få de essentielle aminosyrer, som kroppen skal bruge for at producere collagen. Kroppen danner ikke selv disse aminosyrer, så de skal tilføres gennem kosten i form af mejeriprodukter, æg, kød, fisk og bønner. Du kan også tage et collagentilskud, som indeholder alle de essentielle aminosyrer.

Spis dig skøn

HVORFOR COLLAGENTILSKUD?

Et dagligt indtag af collagen kan have god effekt på hudens spændstighed og elasticitet – og dermed på rynker og fine linjer. Det er ét af tidens største og mest lovende beauty-produkter. Nogle gange skal man bare give ordet til dem, der kender vores produkt indefra. Læs med her og bliv klogere på de mange gode grunde til at tage vores collagen.

Kate, 33 år

"Billederne taler for sig selv! Allerede efter 3 uger kan jeg se en forbedring i min huds struktur. Jeg har skiftevis brugt COLLAGEN GOLD i min kaffe (man kan overhovedet ikke smage det!) og YELLOW BLAST – enten i smoothies, juice, et glas vand eller endda en gin and tonic. Denne variant har en dejlig let smag af havtorn. Jeg er så glad for produkterne. De er kommet for at blive i mine daglige rutiner, også fordi det er så super nemt!"

Isabella, 30 år

”Efter at være startet op med collagenpulver, kan jeg tydeligt se og mærke forskel på min hud. De fine linjer i panden og omkring øjnene er væsentlig mindre. Strukturen i min hud er blevet blødere både i ansigtet og på kroppen.”

Rikke, 32 år

”VILD NORD har haft en kæmpe effekt på min hud og især på linjerne i min pande. Jeg er så glad for, at jeg tog et før- og efterbillede, da jeg virkelig kan se forskellen her.”

Katrine, 46 år

"En lækker hud er det mest åbenlyse resultat, jeg har fået af marine collagen fra Vild Nord, men det vigtigste er, at min krop føles tilfreds. Jeg har prøvet flere varianter og kan anbefale dem alle."

Hydrolyserede peptider

ESSENTIELLE AMINOSYRER

Vores marinecollagen indeholder samtlige 20 aminosyrer, heriblandt de 9 essentielle som ikke kan dannes i kroppen, men skal indtages igennem kosten.

Vores marinecollagen er et rent naturprodukt, som hydrolyseres for at nedbryde proteinet til små collagenpeptider. Peptiderne har en molekylevægt på 3 kDa – jo mindre peptider, jo bedre optag i kroppen. Når peptiderne optages i kroppen, nedbrydes de til aminosyrer, som kroppen bl.a. bruger til selv at producere collagen. 

SKØNHED FRA DET RENE HAV

TORSK UDEN TUNGMETALLER

I Danmark og Norge, hvor Vild Nord-produkterne produceres, er vi underlagt europæisk fødevarelovgivning og dermed også grænseværdierne for cadmium, kviksølv og bly i fiskeprodukter.

Den store torsk har levet frit i vidunderlige Nordlige Atlanterhav, som vi alle kender for det friske vand og smukke bølgetoppe. Collagenet analyseres via tredjepart, så er vi helt sikre på, at produktet ikke overskrider grænseværdierne.

Marine collagen fra vildtfanget nordatlantisk torsk

Højt indhold af protein

Collagenpeptid molekylevægt 3kDa