"Vores drøm er at udvikle nordiske inner beauty-produkter, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet." Loa Gitz, COO

EN NORDISK ALLIANCE

FUNDERET I DANMARK, MED STÆRKE RØDDER I NORGE

Vild Nord er i dag en Dansk/Norsk-ejet virksomhed med kontorer i både København og Oslo.
Brandet blev etableret i Danmark i sommeren 2019. De første 7 Hydro Lab varianter blev baseret på en base af marint collagen – den samme råvare, som vi bruger i dag fra den norske producent, Seagarden®.

I løbet af de kommende år voksede Vild Nord brandet side om side med Seagardens egen collagen-brand, som konkurrenter på hvert sit hjemmemarkede. Vild Nord stærke på unikke nordiske produkter, Seagarden brandet stærke på collagen, fælles om en stor tillid til den nordiske natur og værdier.

I slutningen af 2021 vendte vi derfor konkurrencen til vores styrke i en fusion af de to virksomheder.
Vi er stolte af at Vild Nord helt bogstaveligt nu står endnu stærkere i den natur, vi er udsprunget af, med flere ressourcer og en større viden på tværs af landegrænser, så
 vi kan fortsætte det vi elsker – at udvikle vores univers af lækre, smagfulde, højkvalitets tilskud til vores loyale kunder.

omgivet af det bedste

SVENSKE BLÅBÆR
NORSK KOLLAGEN
DANSK PRODUKTION

I vores rå nordiske natur findes nogle af verdens fineste ingredienser. Hvorfor ikke række ud og plukke dem, hvor vi kan?

VORES INSPIRATION

NATUREN, SOM DEN ER

Vild Nord er født ud af den nordiske natur. Det oprørte hav, de vilde skove og de blomstrende enge giver os nogle af verdens bedste råvarer. Med tillid og kærlighed har vi håndplukket vores lokale leverandører, som garanterer den højeste kvalitet og det samme mindset som vores: Nemlig at naturen skal optages i kroppen så rent som overhovedet muligt. Råvarernes kvalitet er afgørende, fordi det har betydning for, hvordan de virker på vores krop.

tro mod naturen

VILD NORDISK SKØNHED

Vild Nord udspringer af en dyb tillid til, at vi gennem naturlige fødevarer kan føle os bedre tilpas og se smukkere ud, uanset hvor vi er i livet. Vi hylder den rene skønhed og ved, at den starter indefra. Derfor bruger vi nogle af verdens fineste og reneste råvarer – nemlig dem, du kender fra den nordiske natur. Det er hér, vi finder skønheden, styrken, den rå kraft og den uendelige energi.

Vi har kombineret collagen fra vildtfanget nordatlantisk torsk med Nordens rene, livgivende råvarer. Collagen kan nemlig noget i sammensætning med andre aktive ingredienser, og vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte kombination, der støtter op om netop din skønhed. Vi bliver aldrig færdige med at udforske den nordiske natur og er altid på jagt efter nye eller glemte råvarer, som kan gøre dig skøn hele livet.

Med vores produkter får du et dagligt beauty-ritual, som er nemt og nydelsesfuldt – uanset om dit skønhedsideal er et smukt ydre, en sprudlende sundhed eller en stærk krop.

VORES KÆRLIGHED

LOKALE RÅVARER

Ved at holde forsyningskæden så lokal som muligt passer vi godt på vores fælles natur. Collagenet hydrolyseres i Norge og sendes til Danmark, hvor vi blander pulveret med vores andre ingredienser, som vi primært får fra nære europæiske leverandører: Den økologiske grønkål dyrkes i Danmark og Tyskland, buletangen høstes bæredygtigt i det klareste vand ud for Skotlands nordvestkyst, og de rene bærblandinger kommer fra en finsk leverandør, som håndplukker mange af bærrene i det fri.