COLLAGEN BEAUTY REMEDY

YELLOW BLAST NICECREAM

En tropisk drøm, der forkæler din gane og hud.

Nicecream er et sundere alternativ til softice, da hovedingrediensen er frosne bananer der blendes. Det giver den lækreste softice helt uden tilsat sukker og fløde.

Derfor kan du både spise nicecream, som dessert, snack i løbet af dagen, men også som morgenmad - kun fantasien sætter grænser. Vores smagefulde collagenvarianter passer perfekt i nicecream.

DET SKAL DU BRUGE

(opskrift til 2 personer)

3 stk. frosne bananer

1 dl mandelmælk

6 appelsinjuice isterninger (5x5 cm)

2 scoop Collagen Yellow Blast

FREMGANGSMÅDE

En nicecream skal være lækker og tyk i konsistensen. Vores bedste tip er derfor, at fylde 1x isterningebakke med appelsinjuice. Isterningebakken vi bruger er med 6 rum (5x5 cm). Kom dem i fryseren og lad dem fryse til is.

Nu har du sørget for konsistensen. Tag isterningerne lavet på appelsinjuice ud, imens du du gør klar. Find en god blender frem med en tilhørende "blender tamper". 
Hæld frosne bananer, mandelmælk, og Collagen Yellow Blast i. Start blenderen og brug "blender tamper", som en hjælpende hånd til at knuse. 

Kom isterningerne lavet på appelsinjuice i lidt efter lidt, til du har den perfekte masse. VOíLA - så har du den lækreste nicecream.