Din beauty ordbog

Vi klæder dig på med skøn viden..

Er beauty-junglen svær at finde rundt i? Hvad er rigtigt og hvad er forkert?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden deler vi nemlig ud af spændende guldkorn, videnskab og good-to-know. Vi lover, at servere det på en let og spiselig måde, ligesom vores produkter - så det er let og enkelt at forstå.

Lad os endelig vide besked, hvis der er særlige emner, som du ønsker vi skriver om.

God læselyst!

Blog Posts


Husker du de gode vaner i hverdagen? Gode vaner er godt for din skønhed, samtidig med at de er sunde at have.

Bevar din huds naturlige glød så længe som muligt med GLOW, der med nordisk kendte ingredienser forkæler din hud hver dag – året rundt.

Collagen Gold har vundet AMWC-prisen, men hvad betyder det for dig? Det gør vi dig meget klogere på her.

Menopause, bedst kendt som overgangsalderen, er en særlig overgang i livet som kvinde. Læs mere og lær hvordan Vild Nord kan støtte dig på din rejse.

Fugtbindende hyaluronsyre finder du i vores premium CARE Holistic Therapy Collagen pulver. Bliv klædt på med viden om tidens store beauty-hack, hyaluronsyre, her.

Elsker du blåbær? Collagen Beauty Remedy indeholder blåbær, som er en skøn kilde til vitamin C. Læs mere om de små lækre bær her.

Jeg mener, at det mest oprørske, vi kan gøre i vores samfund, der fokuserer så meget på udseende, er at elske os selv præcis som vi er.

Pas på din hud – det fortjener den. Din hud er en vigtig del af immunforsvaret, og derfor er det en god idé at passe godt på den, hele livet.

Champignoner er en naturlige kilde til D vitamin som du finder i Collagen Immune Remedy. Få skøn viden om den unikke kilde til solskinsvitaminet, Earthlight®, her.

Vi er stolte af at kunne præsentere Mette Helena som Vild Nord ambassadør. Vi har taget en snak med hende om, hvad det vil sige at træde ind i 40’erne, og hvilke nye vaner og syn der følger med. For hvordan følger skønheden med alderen?

Dyrker du motion og spiser du sundt? Hvis ikke, så får du her gode grunde til at begynde allerede i dag. Selvom du måske allerede har en aktiv livsstil, kan du sagtens læse med.

Vi værner om vores natur og livet deri. Derfor upcycler vi torskens fiskeskind til det gode collagenpulver du kender fra Vild Nord.

Oplev effekten af Food State med vores HYDRO collagenpulver. Bliv klog på Food State med Vild Nord her.

Collagen Gold, en skøn bestseller, fyldt med collagen, C-vitamin og jod. Læs mere om vores populære collagen variant fra HYDRO-serien her.

Opdag de skønne nordiske ingredienser i Vild Nords collagenprodukter. Vi tror på, at det vi spiser, har betydning for din sundhed og dit velvære.

Hjælp os med at genanvende vores plast bøtter – et lille, men betydningsfuldt skridt, mod en grønnere verden.

Tre af vores collagen varianter får nu en silica pose. Silica, i samspil med aktivt kul, giver en forbedret smagsoplevelse. Bliv klogere her.

Bliv klogere på hvordan en holistisk tilgang til skønhedsbehandlinger, kan skabe de bedste resultater for din skønhed og velvære. Vi...

Aminosyrer er molekyler der binder sig til hinanden for at danne proteiner. Det er nogle af de største bestanddele af...

Moderlig omsorg ligger i vores natur. Lige fra et nyt liv planlægges og til det kommer til verden, ønsker vi...

  • 1
  • 2