DET SKAL DU BRUGE
2 kopper friske kirsebær, uden sten
1 kop frosne kirsebær (valgfrit: for mere farve og smag)
3 frosne modne bananer
1 tsk vaniljepulver
4 skeer af vores Collagen C+ pulver
Valgfri topping: kakaonibs eller hakkede mandler
FREMGANGSMÅDE
Saml 2 kopper friske, lokale kirsebær og udsten dem.
Kombiner de friske kirsebær (og/eller frosne), frosne bananer, vaniljepulver og vores Collagen C+ pulver i en blender eller foodprocessor. Blend ingredienserne, indtil du opnår en glat og cremet konsistens. Hæld blandingen i en frostsikker beholder og lad den fryse i cirka 2-4 timer, eller indtil den når den ønskede is-lignende konsistens. Rør eventuelt blandingen hver time hvis du har mulighet, for at forhindre krystallisation.
Når den er klar, hældes den i en eller flere skåle, og hvis det ønskes, drys den med valgfri topping såsom kakaonibs eller hakkede mandler for ekstra tekstur og smag.
Servér og nyd de skønne friske kirsebær, i en dejlig nice cream.